Nazire se kraj previranjima u Vojvodini

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.06.2014.
16:19
Izvor: Sportske.net, Sport

Tokom aktuelne prvenstvene pauze, a posle završetka Superlige, u Vojvodini je kulminirala borba dve struje za prevlast u klubu koji ove godine slavi vek postojanja.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Jednu struju predvodi nedavno imenovani predsednik Upravnog odbora Zoran Pavlović, a druga je okupljena oko Koste Hadžija, unuka jednog od osnivača Vojvodine.

Iako je Pavlović prethodnih dana odbacivao legitimitet suprotne strane, u ponedeljak je došlo do primopredaje ključeva klupskih prostorija, što bi moglo da znači da se aktuelni predsednik Upravnog odbora ipak povlači.

Naime, kako prenosi ''Sport'', ključeve od klupskih prostorija predao je Milan Čabrić, upravnik FC ''Vujadin Boškov'' koga je Uprava na čelu sa Zoranom Pavlovićem i dr Radivojem Radosavom, nedavno izabrala za tehničkog direktora kluba.

Tim povodom se novinarima obratio i Kosta Hadži, poručivši da se Vojvodina konačno ''vratila tamo odakle je otrgnuta''.

''Dobili smo ključeve od prostorija i oformili smo komisiju koja će da pregleda stanje u klubu, a očekujemo da će svoj posao da uradi i nezavizna revizorska agencija koja će da 'pročešlja' poslovanje.

Pozivam zaposlene u klubu da dođu na svoja radna mesta i da obavljaju dužnosti, a na svoje radno mesto dolazi i Mićo Vranješ, nekadašnji fudbaler Vojvodine, kojeg je Skupština održana 16. maja imenovala za generalnog sekretara kluba'',
poručio je Hadži.

Ne propustite