(Ne)Sporna ljubav...

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.07.2013.
10:15
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Partizana Vladimir Vermezović smatra da je smešno pokretati priču o tome ko koliko voli Partizan jer ostvarivanje svojih prava ne vidi kao nešto što ugrožava činjenicu da je Partizanovac koji voli i poštuje klub.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Vermezović zatražio je od Arbitražne komisije Zajednice superligaša da reši spor koji ima sa Partizanom koji je nastao u aprilu mesecu tekuće godine.

U trenucima kada je Vermez dobio otkaz činilo se da su čelnici kluba sa njim dogovorili sporazumni raskid saradnje ali je tri meseca kasnije fudbalskoj javnosti postalo jasno da to nije slučaj.

"Jedini sastanak sa rukovodstvom Partizana imao sam istoga dana kada su doneli odluku da više nisam trener. Sreli smo se dva sata kasnije, na stadionu, ali nismo postigli nikakav dogovor u vezi raskida. Posle me više nisu zvali" kazao je Vermezović a prenosi "Sportski žurnal".

Nakon što se u subotu pojavila informacija da se Vermezović obratio Arbitražnoj komisiji bilo je onih koji su u Partizanu osuli paljbu po njemu govoreći kako svoju ljubav prema klubu izražava "do poslednje banke".

"Nemojte samo o ljubavi... Svako ko priča o tome, trebalo bi prvo dobro da se zamisli. Partizan je moj klub, u njemu sam od 1977. godine. Ne bih voleo da ispadnem kriv samo zbog toga što tražim svoja prava" jasan je Vermez.

Vermezović je pre osam godina, kada je prvi put napuštao Partizan, odlučio da oprosti klubu deo dugovanja ali je jasno da ovoga puta to ne želi da učini.

Njemu će odluka Arbitražne komisije biti potrebna i radi pronalaženja novog angažmana jer to nije mogao da učini kako Partizan ne bi iskoristio tu činjenicu u svoju kosrist.

"Imao sam ponude, ali nisam mogao da ih prihvatim upravo zbog procesa sa Partizanom. Oni su verovatno to i čekali, da prihvatim, pa da me posle toga verovatno kazne obzirom da još nije raskinut ugovor" zaključuje Vermezović.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog jedanaestomesečne ljubavi koju su čelnici Partizana i Vladimir Vermezović imali tokom prethodne i ove godine i ko će iz nje izaći sa bremenom dugovanja.

Ne propustite