Neizvesnost pred Đokovićem...

Autor: Darko Mitrović
subota 19.04.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net

Turnir u Monte Karlu počeo je fenomenalno za Novaka Đokovića, u prva dva meča izgubio je samo dva gema, pokazao da je u sve boljoj formi, a onda se dogodila povreda koja je sve pokvarila... Hoće li Nole biti spreman za Rolan Garos, gde toliko dugo čeka na

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Novak Đoković je danas poražen u polufinalu Monte Karla od Rodžera Federera, ali mnogo više od poraza brine činjenica da je naš najbolji teniser povređen, da postoji problem za ručnim zglobom, pa je sada glavno pitanje hoće li Novak biti spreman za drugi Gren Slem sezone...

Posle meča sa Federerom, Đoković je i sam pokazao zabrunitost, svestan da ga u narednom periodu očekuje pauza, i to baš kada je trebalo da se priprema za Rolan Garos.

''Sad mi ostaje da se odmorim, neću moći da igram tenis neko vreme, a koliko dugo - ni sam ne znam... To sad više nije nešto o čemu mogu da odlučujem, a jedina dobra stvar je što najverovatnije neću morati na operaciju.

Večeras idem na lekarske preglede, takođe i sutra ponovo, pa ćemo videti kakva je tačno situacija'',
konstatovao je Novak.

Podsetimo, Đoković je posle meča takođe rekao i da nije želeo da preda meč kako bi izbegao negativne komentare na njegov račun, poučen nekim ranijim lošim iskustvima.

Nadajmo se samo da zbog toga nije još više pogoršao povredu...

Ne propustite