Nejmar ućutkao kritičare

Autor: Boban Filipović
četvrtak 27.03.2014.
14:07
Izvor: Sportske.net

Polse golgeterskog posta mladog Brazilca, koji je u prevnstvenim mečevima trajao preko mesec dana, mnogi su 'osuli drvlje i kamenje' na njega, pojedini odlazili toliko daleko označivši ga kao promešeni investiciju. Nejmar im je odgovorio sa dva gola proti

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barsa je lako izašla na kraj sa gostima iz Galicije, preslišala ih na 'Nou Kampu' sa 3:0, a junak pobede bio je dvostruki strelac Nejmar.

„Drago mi je zbog pobede i golova, ali ovaj trijumf ima gorak ukus zbog povrede Valdesa.“ izjavio je nakon meča.

'Tata' Martino je na slatkim mukma kada je reč o krilnim napadačima, na tim pozicijma rotira Pedra, Aleksisa Sančeza i Nejmara, a po potrebi na levo krilo 'gurne' i Andresa Inijestu.

Budući da je mladom brazilskom napadaču ovo debitanstska sezona na 'Nou Kampu', pitanje je koliko je realno od njega u startnu očekivati da se istakne u ovakvoj konkurenciji, međutim, deo fudbalskih analitičara i navijača smatra da toliki novac, koji je izdvojen za njegov transfer, mora odmah da se opravda na terenu.

Nejmar je u dosadašnjem toku Primere postigao 9 golova, i od njega su efikasniji samo neprikosnoveni Leo Mesi (22), kao i oni sa kojima se bori za mesto u timu – Sančez (17) i Pedro (14).

Računajući sva takmičenja, 21-godišnji Brazilac je postigao 14 golova ove sezone.



Ne propustite