Nek' čeka Evropa (17.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 02.09.2012.
15:09
Izvor: Sportske.net

Glavni fokus u taboru crno-belih poslednjih dana je svakako bio prolaz u grupnu fazu Lige Evrope i žreb koji je Partizanu namenio nimalo naivnu grupu. Ipak, obaveze u domaćem prvenstvu ne ostavljaju vremena za sumiranje utisaka, šampion Srbije danas ima g

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Svestan da će njegovi igrači imati problem da se “vrate u realnost”, trener Partizana Vladimir Vermezović poziva na maksimalnu koncentraciju i fokus protiv OFK Beograda u utakmici 04. kola Jelen Super lige.

Partizan u delikatnom trenutku stiže na megdan “Romantičarima” koji su bez pobede u uvodnom delu šampionata, izabranici Stevice Kuzmanoskog će uraditi sve kako bi iskoristili umor i “rasejanost” Partizana kako bi stigli do prvog trijumfa u novoj sezoni.

"OFK nije postigao gol do sada, nema ni pobedu, ali poznavajući mog kolegu Stevicu Kuzmanoskog, s kojim sam igrao u mlađim kategorijama Partizana, znam da će dobro pripremiti ekipu i oni će sigurno pokušati da iskorste našu fizičku i psihičku ispražnjenost", rekao je trener Partizana.

Priliku da debituje na “Karaburmi” imaće i najnovije pojačanje crno-belih, štoper Sretenovvić, koji bi trebalo da ojača bedem ispred Stojkovićevog gola pred evropsku jesen.

“Sretenović je na raspolaganju, samo mi predstoji da odlučim da li će početi utakmicu ili će ući sa klupe.”

“Potrebno je da ga uigramo na mestu štpoera imajući u vidu da će Ostojić zbo suspenzije propustiti prvo kolo Lige Evrope.”, istakao je trener Partizana.

Sa druge stran, u taboru domaće ekipe vlada optimizam pred duel sa šampionom.

“Dobro smo se spremili za ovaj meč, želimo pozitivan rezultat jer smo zaista u nezavodnoj situaciji. Ipak, za ovakve mečeve se živi, sa velikim optimizmom ulazimo u meč sa Partizanom.”, rekao je kapiten OFK Beograda Nemanja Nikolić.

Inače, utakmica između OFK Beograda i Partizana igra se danas od 17 sati.


Ne propustite