Nelson: "Falilo je 'pameti'..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
11:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom pretrpeli su prvi poraz u TOP 16 fazi Evrokupa a Demarkus Nelson smatra da je loša odbrana "pik end rola" i igre "jedan na jedan" presudila u korist Galarasaraja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Drugoplasirana ekipa regionalne košarkaške lige pretrpela je prvi poraz u TOP 16 fazi Evrokupa, u prepunoj hali "Pionir" i atmosferi koja je ipak "vezala ruke" izabranicima Vlade Vukoičića.

Iako je Vukoičić nakon utakmice kazao da Zvezda nije bila favorit ne može se reći da navijači nisu očekivali pobedu koja je izmakla, pre svega, zbog loše igre u odbrani o čemu je govorio i Demarkus Nelson.

"Ovo je bila veoma dobra utakmica između dva tima koja imaju velike apsiracije u Evrokupu. Mislim da je Galatasaraj igrao odlično i u napadu i u odbrani. Mi smo morali da igramo mnogo bolju odbranu" kazao je Nelson dodavši da je trebalo pametnije čuvati pik end rol igru i situacije jedan na jedan.

"Morali smo da budemo mnogo pametniji u odbrani pik end rola i igre jedan na jedan" zaključio je Nelson.

Nelson je u porazu svog tima sinoć postigao 13 poena uz šest skokova i dve asistencije.

Crvena zvezda Telekom u trećem kolu TOP 16 faze Evrokupa gostuje Uniksu iz Kazanja a pre toga ide u Aleksandrovac na megdan Igokei u ABA Ligi.

Ne propustite