Nelson: "Poraz za otrežnjenje, sledi popravni"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.05.2014.
13:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson kazao je da poraz nikada nije poželjan ali da se jučerašnji dogodio u pravom trenutku. Gostovanje Radničkom Amerikanac vidi kao šansu da se popravi utisak.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u utorak su doživeli prvi ovosezonski poraz u Košarkaškoj superligi Srbije. Bolji od crveno-belih bili su izabranici Dejana Milojevića koji su u Železniku slavili rezultatom 79:91.

"Duel sa Megom nam je bio prvi meč posle duže pauze i očigledno je da smo se zbog toga mentalno opustili. Trebalo nam je dosta vremena da shvatimo da na terenu imamo neki posao koji moramo da uradimo. Mega nas je nadigrala i to treba priznati" komentariše duel 10. kola Demarkus Nelson.

Amerikanac je dodao da je utakmica sa Mega Vizurom došla posle duže pauze i da poraz boli, iako je usledio u dobrom trenutku.

"Nikada nije dobro izgubiti, ali ako je poraz morao da se desi onda je došao u pravom trenutku da nas sve otrezni. Moramo da se probudimo, a ovaj neuspeh nam je opomena da se nijedan protivnik unapred neće predati, da svi sa mnogo motiva igraju protiv nas i da zato u svakom narednom meču moramo da pružimo naš maksimum kako bismo dokazali kvalitet" objašnjava Nelson.

Narednu utakmicu u ligaškom delu sezone Crvena zvezda Telekom igra na gostovanju Radničkom iz Kragujevca koji je do sada tukla već četiri puta u tekućoj sezoni.

"Očekuje nas nova teška utakmica. Radnički će igrati slično kao Mega i zato ne smemo da ponovimo greške koje su nam se dešavale u Železniku. Naša timska odbrana mora da bude mnogo čvršća i agresivnija. Takođe, protok lopte u napadu mora da bude znatno bolji. Moramo da zadržimo odlučnost, ali ne smemo da budemo nestrpljivi. Očekujem da ćemo timski odigrati mnogo bolje, da će taj naš timski duh koji nas je krasio tokom cele sezone doći do izražaja i da ćemo u znatnoj meri popraviti utisak u odnosu na duel sa Mega Vizurom" zaključio je Nelson.

Duel između Radničkog i Crvene zvezde Telekom igra se u četvrtak sa početkom od 19 časova.

Ne propustite