Nelson: ''U 'Pioniru' je sve mnogo lakše''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.06.2013.
14:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Bek Crvene zvezde svestan nedostataka u igri njegovog tima u drugom polufinalnom meču plej-ofa protiv Mega Vizure, ali veruje da će uz veliku podršku sa tribina crveno-beli opravdati ulogu favorita i izboriti plasman u finale, gde se već plasirao Partizan

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da i drugi put u razmaku od tri dana savladaju Mega Vizuru i plasiraju se u finale plej-ofa.

Posle poraza u Kruševcu, put u finale moraće da traže u majstorici koja je na programu u nedelju u 21 čas u 'Pioniru'.

Jedan od najvećih aduta trenera Dejana Radonjića svakako je Amerikanac Demarkus Nelson, koji se nada sjajnoj atmosferi u 'Pioniru' i plasmanu u finale.

''Iz dosadašnjeg iskustva sam uveren da će naši navijači napraviti sjajnu atmosferu na tribinama. Bodrili su nas i u Kruševcu, ali je 'Pionir' nešto posebno. Energija koju dobijamo sa tribina je neverovatna i uveren sam da ćemo da je iskoristimo na najbolji način.

Ekipa Mega Vizure svakako zaslužuje naš veliki respekt, iako se radi o veoma mladim igračima. Moramo da dođemo do brže igre koja nam više odgovara, a posebno da budemo znatno agresivniji u odbrani'', izjavio je Nelson.




Ne propustite