Nema više "romantike" - Petko ljut na svoj klub

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.03.2012.
15:28
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sinoć je održana godišnja Skupština superligaša sa Karaburme. Obilovala je mnoštvom intresantnih trenutaka, a Ilija Petković postarao se da "začini" atmosferu ovom prilikom.

sport.interia.pl
sport.interia.pl

Povezane vesti

Na sinoć odražanoj sednici OFK Beograda desio se nemili događaj pošto je legenda kluba i bivši selektor reprezentacije Ilija Petković vratio uručeno priznanje za najboljeg fudbalera OFK-a u periodu od 1980. - 1990. godine.

Petković se, verovatno, uvredio zbog činjenice da je na jednoj od ranijih svečanosti ovog kluba Slobodan Santrač dobio priznanje za najboljeg u periodu 1970. - 1980. godine kada je i on bio u konkurenciji da osvoji tu titulu.

Ujedno, Petković je prilikom vraćanja plakete poručio predsedniku OFK Beograda Miomiru Miniću da sledeći put obrati više pažnje prilikom dodela ovakvih priznanja.

Pored ove "scene" koju je priredio Petković bilo je još opstrukcija skupštine kluba jer je u jednom trenutku nepoznato lice zvalo policiju i prijavilo da je došlo do sukoba između zvanica te da je potrebna intervencija.

Ispostavilo se da je to bila neslana šala ali je policija ipak odlučila da ispita čitav slučaj.

Ne propustite