Nemanja Matić - Prvo, pa derbi!?

Autor: Beta Beta
petak 17.01.2014.
09:53
Izvor: Beta

Srbin je u potpunosti spreman za debi, o tome hoće li ga dobiti upravo protiv Mančester Junajteda odlučiće Žoze Murinjo.

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da je spreman da igra u predstojećoj utakmici protiv Mančester junajteda u Premijer ligi.

"Trener mora da odluči, ali spreman sam. U treningu sam, pošto sam prošle nedelje igrao za Benfiku protiv Porta i neću imati problema", rekao je Matić, preneli su britanski mediji.

Matić je u sredu potpisao petoipogodišnji ugovor sa Čelsijem. On se tako vratio u londonski klub, sa kojim je prvi put 2009. godine potpisao ugovor.

Srpski fudbaler tada nije dobio pravu priliku, pa je u sklopu transfera za Dejvida Luiza iz engleskog kluba prešao u portugalskom Benfiku.

Čelsi će u nedelju od 17 sati igrati na Stamford Bridžu protiv Mančester junajteda. Ekipa žozea Morinja trenutno je treća na tabeli Premijer lige sa 46 bodova, dva manje od prvoplasiranog Arsenala, dok Junajted zauzima sedmo mesto sa 11 bodova zaostatka za Arsenalom.

"Čelsi ima veoma dobar tim i dobre mlade igrače."

"U narednih nekoliko godina klub će pokazati snagu. Naravno, potrebno nam je malo vremena, pošto je mladim igračima potrebno vreme da pokažu svoje kvalitete. Ali, Čelsi će biti jedan od najboljih timova Evrope",
rekao je Matić.

Ne propustite