Neobična ''koincidencija'' u Kragujevcu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2013.
13:43
Izvor: Sportske.net

Iako je mnogima koji su gledali subotnji duel kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde izgledalo da je glavni sudija tokom prvog poluvremena prekinuo meč zbog transparenata Zvezdinih navijača, izgleda da ipak nije bilo baš tako.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, od početka protesta koji je inicirala Crvena zvezda protiv čelnika FSS Tomislava Karadžića, navijači crveno-belih su na svakoj utakmici isticali poneki transparent upućen protiv Karadžića, ili Sudijske organizacije FSS.

Nešto slično viđeno je i u Kragujevcu tokom prvog poluvremena meča između Radničkog i Crvene zvezde, a kao i u prethodnim slučajevima, glavni sudija je prekinuo meč dok transparenti nisu bili uklonjeni.

Međutim, komesar za tamičenje Superlige Vladimir Bulatović je u izjavi za ''Žurnal'' konstatovao da je u Kragujevcu prekid meča bio iz drugog razloga.

''Transparent u Kragujevcu nije bio uvredljiv  ili nacionalistički obojen, pa se prekid meča nije dogodio zbog toga, već zbog tehničkih problema u komunikaciji glavnog sudije i njegovih pomoćnika'', objasnio je Bulatović.

Ne propustite