Nepopravljivi optimista Prosinečki...

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2012.
21:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I pored svih uočenih slabosti i velikog nezadovoljstva navijača, trener Zvezde poručuje da ima najbolji tim u Srbiji koji je kadar i da eliminiše Omoniju u trećem kolu kvalifikacija za LE.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle razočaravajućih igara protiv slabašnog Naftana, fudbaleri Crvene zvezde su već na samom startu sezone navukli gnev navijača koji od njih očekuju mnogo bolje partije protiv Omonije, koja će biti mnogo ozbiljniji rival.

Trener Robert Prosinečki je najavio promene u sastavu za dvomeč sa Kipranima, ali i dalje veruje u kvalitet igrača kojima raspolaže u ovom trenutku.

''I pored svega uveren sam da imamo najbolji tim u Srbiji i da ćemo to i pokazati. Momci će izaći iz krize i biće bolji. Već protiv Omonije ćemo odigrati veoma dobro i verujem da možemo da eliminišemo Kiprane'', uverava Prosinečki.

On je danas igračima dao slobodan dan, a završne pripreme pred duel sa Omonijom na Marakani počinju od nedelje. Treninzi će i dalje biti zatvoreni za javnost.

''Radićemo na ispravljanju grešaka, ali ćemo i mnogo razgovarati s igračima. Smatram da je problem psihološke prirode, jer posle 2:0 smo pomislili da ćemo lako, igrali smo bez duela, a u Evropi to ne prolazi. Imamo i problem s odbranom, pri čemu ne mislim samo na zadnju liniju tima'', objašnjava Prosinečki.

Ne propustite