Nepoželjne povrede, poželjni trofeji

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.01.2013.
12:22
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Danijel Gašić vratio se treninzima nakon višemesečne pauze zbog povrede a prva želja koju je izrazio kada je ponovo kročio na zelenu površinu bila je da OFK Beograd u tekućoj sezoni osvoji trofej u Kupu Srbije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Za razliku od Partizana i Crvene zvezde koji pripreme odrađuju van Beograda "Romantičari" naporno treniraju u srpskoj prestonici na pomoćnim terenima "Omladinskog stadiona".

Jasno je da će primarni cilj OFK-e u tekućem šampionatu biti osvajanje trofeja u Kupu Srbije gde su "plavo-beli" stigli do polufinala takmičenja a povratnik u ekipu ne krije da se svakoga dana misli samo na polufinalne duele sa Vošom.

"Očekuju nas teške pripreme, ali znam da će biti visokog kvaliteta. Verujem da ćemo se dobro spremiti za interesantnu sezonu koja je pred nama. Želja nam je da se okitimo trefejem kupa Srbije" kazao je Danijel Gašić.

On je zbog povrede propustio drugu polovinu jesenjeg dela šampionata pa pred nastavak sezone pre svega želi dobro zdravlje svojim saigračima i sebi jer će to biti preduslov za ostvarivanje željenih rezultata.

"Gledajući sebe, boleo me je izostanak sa terena iz drugog dela jesenjeg šampionata, međutim drugari su se potrudili da mi oporavak prođe lakše, jer su imali sjajne rezultate. Samim tim želim sebi, ali tako i njima da pre svega budemo zdravi i da povrede ne budu na našoj adresi" kazao je Gašić.

Puleni Zorana Milinkovića nastaviće da se pripremaju za drugi deo domaćeg fudbalskog šampionata u Beogradu sve do 21. januara kada je planiran polazak za Crnu Goru gde će biti obavljen drugi deo priprema.

Nakon toga sledi povratak u Beograd pa ponovo pakovanje kofera i selidba u Antaliju na završni deo priprema.

Ne propustite