Nestrpljivi Arauho: "Spreman sam da ostavim srce na terenu!"

Autor: Miloš Marković
utorak 27.08.2013.
14:19
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Reprezentativac Perua još uvek ne dobija priliku da dokaže i pokaže zbog čega je doveden u Crvenu zvezdu. Problem sa licencom je okončan, na njemu je da se izbori za mesto u timu.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Migel Arauho se lagano navikava na život i rad u Srbiji.

Ponavlja ovaj Peruanac da je čast biti u velikom klubu kakav je Crvena zvezda, klub za koji je čula cela Južna Amerika.

„Crvena zvezda je veliki klub i zaista je čast biti član ovakvog giganta za koji je čula cela Južna Amerika.“, rekao je Arauho u razgovoru za 'redstarbelgrade.info'.

Fudbaler koji nije mogao da igra zbog problema sa licencom sada jeste u potpunosti na raspolaganju svom treneru. Mladi fudbaler vredno trenira i čeka svoju priliku da se pokaže i dokaže.

„Sada sam u konkurenciji i željno iščekujem šansu. Trener odlučuje ko će igrati, moje je da vredno treniram i da se kvalitetom nametnem šefu.“, rekao je on i priznao da gori od želje da istrči na teren.

„Nadam se da ću dobiti priliku ali o tome odlučuje trener a on ima najbolji uvid u igrače kojima raspolaže. Da budem potpuno iskren, gorim od želje da zaigram u timu i ne mogu da iščekam taj trenutak. Mogu da obećam samo da ću "oderati kožu" za tim i da sam spreman da "ostavim srce" na terenu kada god se desi da zaigram.“

„Na bilo kojoj poziciji ću dati sve od sebe jer je zaista čast igrati u ovako velikom klubu.“, zaključuje Arauho.

Ne propustite