Nestrpljivi Kadu...

Autor: Miloš Marković
petak 18.01.2013.
14:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin Brazilac ističe da se uželeo fudbala i da jedva čeka da se vrati na teren sa koga je zbog povrede izostao šest meseci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Brazilac Kadu je u dresu Zvezde sakupio ukupno 89 nastupa u svim takmičenjima, u pitanju je stranac koji je oborio mnoge klupske rekorde, nedostaje mu titula.

„Znam da sam kao stranac odigrao najviše utakmica za Zvezdu. Ipak, ne zadovoljavam se time, hoću da pomognem klubu i ubuduće sa još mnogo golova i asistencija.“

„Za tri i po godine koliko sam u Beogradu nisam uspeo da uzmem titulu. Zato trenutno kao i svi moji saigrači samo o tome razmišljam i spreman sam da dam svoj maksimum kako bismo osvojili trofej.“, rekao je Kadu koji se uželeo fudbala.

„Problemi sa kolenom su prošlost, potpuno sam zdrav i jedva čekam utakmice. Uželeo sam se fudbala.“, rekao je Kadu.

Inače, Brazilcu ugovor sa Zvezdom ističe na kraju tekuće sezone.

Ipak, on sam ističe da se navikao na Beograd, da je zavoleo i klub i zemlju i da bi voleo da ostane.

„Kada se vratimo u Beograd razgovaraću sa rukovodstvom kluba o nastavku saradnje. Sagledaćemo situaciju i odlučiti šta je nabolje. Dugo sam u klubu, imao sam periode kada sam igrao i dobro i loše, prošao sam mnogo toga. Govorim srski jezik. Igrači me poštuju i cene i to mi mnogo znači.“

„Porodica je sa mnom, svi smo srećni u Srbiji i zaista ne bih imao ništa protiv da i naredne godine igram za Zvezdu.“, rekao je Kadu.


Ne propustite