Neverovatan meč u Lilu, bodovi ipak Bordou!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.02.2012.
17:07
Izvor: Sportske.net

Žirondinci su u poslednje vreme u usponu forme, a današnji trijumf nad Lilom svakako će im uliti dodatno samopouzdanje u nastavku sezone. Lil gubio 1:4, uspeo da izjednači u samom finišu, a onda ipak ostao bez ijednog boda...

girondins.com
girondins.com

Povezane vesti

U prvoj utakmici nedeljnog programa 23. kola šampionata Francuske, Bordo je kao gost iznenadio trećeplasiranu ekipu Lila i u veoma uzbudljivom susretu slavio rezultatom 5:4!

Goleadu u Lilu najavio je Moris-Belaj, koji je već u 2. minutu doneo prednost gostima. Igrao se osmi minut, a već je bilo 1:1 posle izjednačujućeg gola Rozenala.

Međutim, od 17. minuta Bordo ponovo vodi golom Obranjaka. To je bilo sve u prvom poluvremenu, a onda - kako je počelo prvo, na isti način započelo je i drugo poluvreme.

Ponovo Moris-Belaj i Bordo od 50. minuta vodi 3:1. Kada je Gufran u 60. minutu postigao i četvrti gol za Žirondince, činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Međutim, nisu se predavali domaći. Azar je u 65. minutu smanjio na 2:4, da bi zatim Debuši u 75. i Roa u 90. minutu doneli izjednačenje Lilu.

Ali, domaći u preostalih par minuta nadoknade nisu uspeli da sačuvaju ono do čega su mukotrpno došli.

Obranjak je u drugom minutu nadoknade još jednom savladao Landea i tako doneo pobedu Bordou rezultatom 5:4.

Večeras se igraju još dve utakmice ovog kola. Nica je od 17 časova dočekala PSŽ, a Tuluz se od 21 čas sastaje sa Sent Etjenom.

Ne propustite