Nezadovoljni Nikolić čestitao igračima na pobedi

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 02.04.2012.
14:31
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Nakon poraza u prošlom kolu, kragujevački Radnički je, nakon velike drame, ipak uspeo da zabeleži pobedu nad ekipom Megavizure. Nikolić igračima čestitao, igru nije hteo da komentariše.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički je upisao drugu pobedu u Superligi, Kragujevčani su slavili na gosotvanju protiv Mega vizure i tako zabeležili važnu pobedu nakon prošlonedeljnog poraza od imenjaka.

Odluka o pobedniku meča je pala nakon odigranog produžetka, trener Kragujevčana je istakao da je Mega vizura bila poptuno ravnopravana protivnik.

„Pohvale kolegi Vukoičiću koji sa jednom mladom ekipom pravi dobre rezultate, što nije nimalo lako.“, istakao je Miroslav Muta Nikolić koji nije bio preterano zadovoljan odigranom utakmicom.

„Danas je naš protivnik bio oslabljen, a da im je igrao Zeka Milisavljević, mi bismo verovatno izgubili. Ne želim da komentarišem utakmicu. Čestitam igračima na borbi i pored loše situacije u klubu.“, rekao je Nikolić.

Kapiten kragujevačkog tima, Miljan Pavković ističe da je rezultat lako mogao da bude drugačiji i da Megavizura u tom slučaju ne bi slavila nezasluženo.

„U ovom meču je presudilo naše iskustvo. Mega vizura je odigrala odličan meč i da je pobedila, to ne bi bilo nezasluženo. Ipak, mi smo uspeli da dobijemo na „mišiće“, posle poraza u prošlom kolu bili smo primorani da se vadimo.“, rekao je Pavković.

Radnički napredni meč igra već u sredu, kda u svojoj dvorani Jezero dočekuje Partizan od 20 časova.


Ne propustite