Nikolić bez popusta prema Radu, Voša na bod od vrha!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2013.
17:00
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vojvodine odnela je sva tri boda sa Vraćara, gde je u meču osmog kola Superlige savladala domaći Rad i sada zaostaje samo bod za vodećim Partizanom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Prva utakmica nedeljnog programa, u okviru osmog kola Superlige odigrana je na Vračaru, gde je Vojvodina kao gost savladala ekipu Rada sa 2:1.

Trener Vojvodine Marko Nikolić je prvi put vodio svoj tim protiv kluba u kome se afirmisao, ali na terenu nije bilo ''sentimentalnosti''. Novosađani su odneli ceo plen, maksimalno se približili vrhu, a ''Građevinari'' i posle osnmog kola ostaju na dnu tabele.

Na vođstvo ''Lala'' čekalo se do 11. minuta, kada je Alivodić iskoristio grešku odbrane Rada. Ipak, samo dva minuta kasnije, domaći uspevaju da izjednače. Urošević je asistirao, a kapiten Rada okrznuo loptu i sproveo u mrežu.

Nerešen rezultat ostao je na snazi do 75. minuta, kada je postignut gol odluke. Golman Rada Kljajić je loše reagovao, a Kosović koristi priliku za konačnih 1:2!

Podsetimo, večeras su na programu još dve utakmice, od 18 časova niški Radnički dočekuje Jagodinu, a od 19 se igra derbi na Banovom brdu - duel Čukaričkog i Crvene zvezde.






Ne propustite