Nikolić: ''Biće teško dva puta dobiti Zvezdu u Kragujevcu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2012.
23:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle večerašnjeg poraza Kragujevčana u Pioniru, trener Radničkog izjavio da je domaći tim više želeo pobedu, ali se već okreće predstojećim duelima u plej-ofu.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Miroslav Nikolić se složio sa svojim kolegom Svetislavom Pešićem da je Zvezda bolje odigrala u odbrani i dodao da je Zvezda više želela pobedu u ovom meču, pa je na kraju do nje i došla.

Ipak, poraz je već ''arhiviran'', slede mnogo značajniji dueli u plej-ofu.

''Igrali su bolje večeras, pobedili su, imali su više želje da dobiju ovu utakmicu. Mi se okrećemo polufinalu i sledećoj utakmici u Kragujevcu. U polufinalu imamo prednost domaćeg terena, ali jednu instituciju poput Zvezde je teško dobiti dva puta, pa čak i u Kragujevcu. Kao što oni nas ne mogu da pobede dva puta u Beogradu. Videćemo šta će biti...'', ističe Nikolić, a prenosi zurnal.rs.

On se još jednom osvrnuo na samouverene izjave trenera Zvezde Svetislava Pešića u prethodnom periodu.

''Na početku takmičenja Pešić je rekao 'Mi igramo finale, pa se vi birajte', kao da se mi ništa ne pitamo. I Zvezda i Partizan su udarili na sudije, vrše pritisak za to finale. To je jako nekorektno, mi ćutimo, mirno radimo i igramo košarku. Radnički je ove sezone postigao dobre rezultate, može čak i da uzme tititulu'', poručio je Nikolić.

Ne propustite