Nikolić: "Izgarali smo za pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.01.2013.
11:20
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca Miroslav Nikolić ocenio je da je trijumf u Solnoku došao kao rezutlat velike želje i zalaganja koje su njegovi izabranici pokazali na parketu.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički Kragujevac uspeo je da prebrodi teško gostovanje u Mađarskoj iako je gostovao poslednjeplasiranoj ekipi ABA Lige.

Solnok je u ranijem toku šampionata na svom terenu slavio nad Partizanom i Cibonom pa ne čudi što je nakon meča Miroslav Nikolić bio jako zadovoljan ostvarenim rezultatom.


"Pažljivo smo se pripremali za ovu utakmicu jer smo znali da je Solnok dobra ekipa, bez obzira na stanje na tabeli. Jednostavno smo morali da pobedimo. Zato smo se borili za svaku loptu, izgarali smo da pobedimo - i uspeli smo u tome. Čestitam i Solnoku, bila je ovo stvarno dobra utakmica" kazao je strateg Radničkog.

Miloš Borisov pohvalio je protivnika ali je dodao da je Radnički ipak pokazao da je kvalitetniji tim i zahvalio se na podršci koju su navijači pružili u Mađarskoj.

"Bila je ovo jako bitna utakmica za nas. Solnok je dobar tim, ali smo bili bolji. Moram da istaknem da smo uživali i podršku navijača sa tribina u Mađarskoj, nosila nas je sjajna atmosfera koju su pravili. Čestitam i našim navijačima, i zahvaljujem im" kazao je Borisov.

Ovim uspehom, Kragujevčani zadržavaju svoju poziciju pri vrhu tabele, sa realnom mogućnošću da se uključe i u trku za finalni turnir Jadranske lige.

U 19. kolu ABA Lige Radnički će dočekati Partizan u hali "Jezero" u kojoj "Đavoli" nisu poraženi još od sredine oktobra prethodne godine.

Nakon toga sledi finalni turnir "Kupa Radivoja Koraća" a onda i nastavak ligaškog dela takmičenja u Regionalnom šampionatu.

Ne propustite