Nikolić: ''Jedva čekam da počne!''

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2013.
17:49
Izvor: Beta

Trener Vojvodine nestrpljivo iščekuje svoje prvo veliko iskušenje na klupi Vojvodine, u četvrtak protiv mađarskog Honveda. Veruje u svoj tim i nada se u povoljan rezultat pred revanš.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da se njegova ekipa dobro spremila za duel s mađarskim Honvedom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Dosta dobro smo se spremili, sve misli smo usmerili ka protivniku. U dobroj meri smo spremni za dvomeč. U prvoj utakmici se ništa neće definitivno rešiti, to je tek prvo poluvreme. Zahtevam od igrača da narednih desetak dana usmere ka Honvedu i da žive samo za te dve utakmice", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

On je istakao da je zadovoljan kako njegovi igrači odgovaraju obavezama.

"Zadovoljan sam kako se momci ponašaju i kako žele da odgovore obavezama, i to je sasvim dovoljno. Poštujemo protivnika, iznad svega ga karakteriše disciplinovana, tvrda igra. Tokom svakog trenutka utakmice oni ispoljavaju kvalitete. Moramo da odgovorimo na isti način, da nemam prazan hod", kazao je trener novosadske ekipe.

On je rekao da od svojih fudbalera očekuje da pokažu samopouzdanje.

"Očekujem da moji igrači prikažu samopouzdanje, ne postoji nijedan razlog da oni ne veruju u sebe, svoje saigrače i ono što radimo. Jedva čekam da počne utakmica", rekao je Nikolić.

Napadač Vojvodine Petar Škuletić rekao je da želi da njegova ekipa napravi dobar rezultat pred revanš.

"Očekuje nas dobar protivnik, znatno teži od prethodnog. Želimo da napravimo dobar rezultat pred revanš u Mađarskoj", rekao je Škuletić.

Vojvodina će u prvoj utakmici dočekati Honved sutra od 20.30 u Novom Sadu.


Ne propustite