Nikolić: ''Kragujevčani, zašto tako?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2013.
23:40
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić posle pobede njegovog tima nad Krkom prokomentarisao je i kritike navijača na račun pojedinih igrača iz njegovog tima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je protiv Krke u subotu prekinuo seriju poraza u ABA ligi, a posle tog susreta, trener Miroslav Nikolić je ponovo u prvi plan istakao tešku finansijsku situaciju u klubu.

S tim u vezi, on je naglasio i da ne shvata zbog čega pojedini navijači njegovog kluba nemaju razumevanja i za neke lošije partije vodećih igrača, poput Marka Marinovića, koji je bio ''počašćen'' zvižducima.

''Ovi momci ne primaju ništa, publika ne sme da reaguje na naše igrače na taj način. Oni su jako umorni, tu pre svega mislim na Marinovića i Lešića.

Partizanova publika, na primer, kada im je teško, podržava igrače, diže ih. Imam jednog plejmejkera, ima pravo da bude umoran.

Svako od ovih igrača, pa i on, nema mesečna primanja, svaka mu čast što uopšte igra. Može sutra da ode, ali svi ostaju zbog drugarskog odnosa i poštovanja koje imaju prema meni. Pa, nemojte vi, Kragujevčani, da nas 'bušite', treba nam vaša pomoć'',
jasan je Nikolić.

Ne propustite