Nikolić: "'Medeni mesec' da potraje do maja"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.01.2014.
10:40
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Marko Nikolić pokušao je navijačima da predoči kako početak priprema i kvalitetno odrađen prelazni rok ne znače nužno i pozitivne rezultate, te da "medeni mesec" u Turskoj nije merilo vrednosti tima koji pokušava da sklopi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su u utorak uveče pripreme u Antaliji a Marko Nikolić je već na startu poslao poruku navijačima u Srbiji da ocenu kvaliteta njegovog rada ne donose preuranjeno.

Nikolić je kazao da je početak priprema kao "medeni mesec" jer je raspoloženje igrača sjajno a međusobna tolerancija na maksimumu.

Ipak, to sigurno neće potrajati ako se uzme u obzir činjenica da svakog pojedinca čeka ogroman napor kako pripreme budu odmicale a samim tim će i tenzija postajati sve veća.

"Računi će se svoditi u maju mesecu, a sve počinje od prvog meča i Novog Pazara. Mi smo, da tako kažem, još na nekom medenom mesecu, sad je sve lepo, svi se volimo. Ali, dolazi takmičenje i videćemo kako ćemo svi mi reagovati u takvoj situaciji, da li ćemo da zadržimo ovaj nivo entuzijazma... Ja bih voleo da tako bude" rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana od srede ulaze u pakleni ritam priprema pa ostaje da se vidi šta će iz svakog igrača Nikolić uspeti da izvuče do povratka u Beograd.

Ne propustite