Nikolić na ''Karauli'': ''Voša mora u drugo kolo!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2013.
17:39
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novi šef stručnog štaba Vojvodine Marko Nikolić ponovo odveo svoje igrače na trim stazu ''Karaula'' na Zlatiboru, odakle je poručio da je obaveza Vojvodine plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ne bi trebalo da imaju većih problema na startu ovogodišnjih evropskih iskušenja, obzirom da su u ponedeljak za rivala dobili malteški Hibernijans.

Bilo kako bilo, trener Marko Nikolić poručio je svojim igračima da plasman u narednu rundu kvalifikacija za LE ne bi smeo da dođe u pitanje.

On im se obratio tokom novog treninga na trim stazi ''Karaula'', gde su njegovi fudbaleri čuli još jednu dobru vest.

''Momci, danas završavamo sa trčanjem. Od vas tražim da trening odradite maksimalno ozbiljno i posvećeno. Šale su dozvoljene zbog atmosfere ali nećemo preterivati'', istakao je Nikolić.

On je svestan da vremena za pripreme ovog leta neće biti mnogo i da ekipa što pre mora da uđe u takmičarsku formu.

''Čekaju nas utakmice, a za 10 dana izlazimo u Evropu. Moramo proći prvo kolo kvalifikacija, tu nema dileme'', istakao je Nikolić.

Inače, Vojvodina će u sredu od 19 časova odigrati i prvi kontrolni meč, protiv selekcije Zlatiborskog okruga, najverovatnije na terenu “Švajcarija” koji ima uslove za odigravanje noćnih utakmica.


Ne propustite