Nikolić: "Na Zvezdu s motivom više!"

Autor: Miloš Marković
subota 18.08.2012.
10:20
Izvor: Sportske.net

Govoreći o predstojećoj utakmici protiv crveno-belih, strateg Rada Marko Nikolić ističe da se Građevinari za meč sa Zvezdom pripremaju kao i za svaki drugi.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Rada već u drugom kolu Jelen Super Lige imaju težak ispit.

Građevinari gostuju na Marakani u nedelju veče, a trener Rada Marko Nikolić poručuje da, uz sav respek, njegov tim nema straha od velikog rivala.

“Zvezda je iskusniji, skuplji tim i veći klub od nas, ali svakako nije nepobediv.”

“Činjenica je da mi ne tražimo nikakav alibi, želja nam je da igramo sa svakim protivnikom, pa tako i Crvenom Zvezdom. Pripremamo se za taj meč kao i za svaki drugi uz možda neki motiv više. Izuzetno respektujemo Crvenu zvezdu, ali imamo svoje ambicije.”, rekao je Nikolić.

Svestan da je njegov tim zadnji put slavio na stadionu Zvezde pre 20 godina, Nikolić ipak veruje u svoj tim.

“Svakako da ne pretimo Crvenoj zvezdi, Rad dugo nije slavio na Marakani, ali ova generacija je bila sposobna da neke rekorde i tradicije ruši, tako da se svi nadamo da možemo do dobrog rezultata i jedva čekamo sutrašnji meč.”, rekao je on.

Fudbaler Rada Marko Perović ponavlja reči svog trenera.

“Zvezda ima jako dobar tim, ali verujem da mi imamo svoju šansu da stignemo do pozitivnog rezuzltata. Ovaj mladi tim ima veliki motiv za dokazivanjem, želju i motiv da se pokaže protiv velikog rivala.”, rekao je Perović.

Inače, utakmica između Crvene zvezde i Rada igra se u nedelju s početkom u 20.45.


Ne propustite