Nikolić: "Ne dozvoljavaju nam da pobedimo!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.11.2012.
11:00
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener Radničkog iz Kragujevca imao je velike zamerke na suđenje na utakmici sa Budućnošću koju su Šumadinci izgubili sa jednim košem razlike. Muta Nikolić smatra da ABA Liga "ne dozvoljava Radničkom da bude među prve četiri ekipe" na tabeli.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Velika borbenost i to što je Radnički bio bolji od ekipe Budućnosti u većini segmenata sinoćnjeg meča desetog kola ABA Lige koji je igran u Podgorici nije doprinelo da Mutini "ratnici" ostvare prvu pobedu u SC "Morača".

Bolji skok u ofanzivi omogućio je Budućnosti da slavi 80:78 ali Miroslav Nikolić nakon meča nije imao samo zamerke na greške koje su pravili njegovi puleni.

Trener Radničkog bio je šokiran suđenjem ali je priznao da je očekivao tako nešto u Podgorici.

"Kada smo došli u Podgoricu, kada smo čuli ko nam sudi, rekli smo da ne možemo da dobijemo" kazao je Nikolić a onda dodao da je sraman način na koji pojedinci žele da izbace Radnički iz trke za fajnal-for.

"Nisam zadovoljan suđenjem, oni su tokom čitave utakmice kontrolisali rezultat. ABA liga ne dozvoljava Radničkom da bude među četiri. Prešli smo 600 kilometara, a onda ti ne daju da dobiješ. Veliki je ulog, a to što mnogi misle da Radnički treba da bude osmi, mene ne zanima. Idemo na fajnl-for, to je moj cilj. Pravimo naredne godine halu za deset hiljada ljudi, ulažemo u ekipu, a ne daju ti da igraš. Želimo da nas u ABA ligi gledaju kao ostale ekipe. Boljih domaćina od Širokog i Radničkog nema. Pravimo ozbiljan klub, nećemo trajati samo jedno leto" poručio je trener Radničkog.

Kragujevčani u 11. kolu dočekuju Zadar koji je se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa tri pobede i sedam poraza.

Ne propustite