Nikolić: “Ne odustajemo od Evrope”

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.01.2012.
11:43
Izvor: Sportske.net, Košarka24.com

Košarkaši Radničkog nisu uspeli da se nadovežu na veliku pobedu nad Partizanom, poklekli su na gostovanju podgoričkoj Budućnosti. Ipak, ne odustaju od svoje namere da obezbede učešće u Evropi.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

I pored poraza od Budućnosti, trener kragujevačkog tima Miroslav Nikolić ne očajava, naglašava da je njegov tim imao najteži raspored u proteklom periodu.

“Mi smo imali najteži raspored od svih.”

“Makabi i Partizan kući, Cibona i Budućnost na strani, tako da sam prezadovoljan sam sa dve pobede. Lakše mi je jer su se vratili Pavković i još neki igrači koji su se oporavili od poreda, a Marjanović nije igrao jer još nije spreman."

"Nama Budućnost ne leži, igraju agresivno, a individualno naši igrači ne znaju da igraju odbrane protiv takvih timova.” rekao je Miroslav Muta Nikolić.

Trener Radničkog i dalje ima isti cilj, a to je ulazak u Evropu.

“Naša namera je da uđemo u Evropu. Nismo blizu plasmana među četiri. Pokušaćemo da uđemo u top sedan, jer mislim da i sedmo mesto donosi plasman u Evropu.” smatra Nikolić.

U narednom kolu, Radnički na svom terenu 28. januara dočekuje Hemofarm i tom utakmicom započinje mini seriju mečeva na domaćem terenu.


Ne propustite