Nikolić: ''Ne priznajem favorite, Radnički je za mene - Real Madrid!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.01.2012.
17:51
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Uoči gostovanja u Podgorici, u 17. kolu ABA lige, trener Radničkog naglasio da njegova ekipa zna svoj cilj, da ''nepokolebljivo'' grabi ka njemu, a to je, u prvom redu, plasman u Evropu, pa onda i borba za neki od trofeja.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Miroslav Nikolić je u intervjuu za zvanični klupski sajt naglasio da njegova ekipa pokazuje da ulazi u pravu formu i veruje da bi rezultati bili mnogo bolji da je tim kojim sada raspolaže bio na okupu uoči starta sezone.

''Usudiću se da kažem da ne bismo izgubili ni jednu utakmicu da je trenutna ekipa bila od početka na pripremama, možda bi čak pao i Makabi! Sad imamo ekipu koja može da iznenadi svakoga'', uverava Nikolić.

Tvrdi da ''ne priznaje favorite'', tako priprema ekipu i za naredni meč sa Podgoričanima.

''Posle naše serije 7-1, bilo bi sjajno da donesemo bodove iz Podgorice. Tačno je da nam Budućnost ne leži kao ekipa, igraju 'bezobrazno', tvrdi su borci, snažniji u duelima, ali mi smo rešeni da se izborimo za promenu dosadašnjeg odnosa snaga. Idemo na sve ili ništa!'', poručuje Nikolić.

S tim u vezi, Nikolić dodaje i da svoj klub doživljava kao ''srpsku instituciju''.

''Za mene je naš Radnički srpska institucija, imamo tradiciju dugu devet decenija, za mene je Radnički – Real Madrid. Možda ću da zazvučim preambiciozno, ali u svaku utakmicu ulazim sa željom da pobedimo i tako vaspitavam igrače'', naglasio je, između ostalog, Nikolić.



Ne propustite