Nikolić (ne)zadovoljan pobedom u "Jezeru"

Autor: Miloš Marković
nedelja 04.11.2012.
12:03
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Radnički iz Kraguejvca ostvario je drugu pobedu pred domaćom publikom, a trener Miroslav Nikolić imao je šta da zameri svojim izabranicima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevčani su bili bolji od slovenačke Krke rezultatom 84:71, u sedmom kolu Jadranske lige.

I pored pobede, Miroslav Nikolić nije zadovoljan, kako kaže, strahom prisutnim u igri njegovog tima.

Ponavlja nam, kao i poslednji put u hali Jezero, nekakav strah u igri pred prekrasnom domaćom publikom koja nas stalno bodri.”

Od nas se traži borbenost i večeras smo bili na tom nivou. Igrali smo jako dobro u odbrani, naročito u prvom poluvremenu. Trećom četvrtinom nisam zadovoljan, ponovio nam se taj pad. Kad ekipa ima 17 oduzetih lopti i 16 asistencija onda mora da pobedi. Dobili smo na dinamici, lopta je "išla", uspinjemo se i formom i rezultatski. Zadovoljnim me čini pobeda, ali smo pravili i gluposti. Kada je na +14 trebalo da prelomimo rezultat, da nam prednost bude 20-ak poena, pravili smo najosnovnije greške, naivno smo primali neke poene. U defanzivi smo bili dobri, ali još uvek nam ne ide od ruke ta geometrija u napadu.”, istakao je trener Radničkog.

Nikolić kao glavni problem ističe činjenicu da njegovi momci na terenu ne poštuju dogovr iz svlačionice, nada se da situacija biti bolja već u narednom kolu protiv Cibone.

Naš veliki problem je što ne ispoštujemo sve što smo dogovorili na sastancima i treninzima, kao i prilikom analiza utakmica koje smo već odigrali. Bez obzira na propuste, pohvaljujem sve igrače, dali su svoj maksimum večeras. Predstoji nam Cibona, potrudićemo se da u Zagrebu pružimo maksimum.”, rekao je Nikolić.

Ne propustite