Nikolić (ne)zadovoljan trijumfom

Autor: Miloš Marković
nedelja 18.11.2012.
10:50
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Kragujevački Radnički je zabeležio petu pobedu u poslednjih šest kola, trijufmalni niz je nastavljen pobedom nad Širokim, pobedom u kojoj trener Nikolić ponovo vidi nedostatke svog tima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevčani su na domaćem terenu savladali Široki rezultatom 73:59, pobeda kojom su napravili sjajnu uvertiru pred svadbeno slavlje kapitena Sinoveca.

"Čestitam, najpre, Sinovecu venčanje, želim mu puno sreće.”

“Bila je ovo žilava utakmica, rezultat od 14 poena razlike ništa ne govori. Dobijamo već u seriji, ali posle Zagreba ova ekipa je večeras igrala slabo. Nisam zadovoljan kako smo igrali, uz svo poštovanje solidne, uporne ekipe Širokog."

"Nisu funkcionisala dodavanja kako sam tražio, nismo sve ispoštovali u odbrani, grešilo se, bilo je i neke uobičajene nervoze pred domaćom publikom. Opet smo imali oscilacije, a to nisam očekivao posle onakve pobede u Zagrebu. Bitno je, ipak, da smo ušli u formu, a pobeda je - pobeda. Idemo dalje, čeka nas Podgorica.”, rekao je Nikolić.

Svoje viđenje meča izneo je i slavljenik Sinovec.

“Čestitam ekipi Širokog na fer i korektnoj borbi, a takođe i mojim saigračima na zasluženoj pobedi. Ovom pobedom na domaćem terenu smo potvrdili onaj brejk iz Zagreba i sada smo na priželjkivanom pozitivnom skoru, imamo 5:4. Nadam se da je ova pobeda naš put kako treba da igramo u nastavku sezone. Hvala saigračima i na tome što su mi privatno posvetili ovu pobedu.”, rekao je kapiten Radničkog.

Ne propustite