Nikolić neće kalkulisati protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2012.
14:52
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaši Radničkog putuju na megdan Crvenoj zvezdi u okviru 14. kola košarkaške Superlige. Iako taj meč neće imati rezultatski značaj trener "Đavola" poručio je da neće biti kalkulisanja.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Sutra u hali "Pionir" počinje serija mečeva između Crvene zvezde Diva i Radničkog iz Kragujevca. Prvi u nizu neće imati rezultatski značaj jer su obe ekipe obezbedile učešće u ABA ligi i plej-ofu ali će biti odlična prilika da obe strane u poslednji čas prostudiraju igru protivnika.

"Neće biti previše taktičnih novina na terenu, to ćemo sačuvati za Plej-of, tada ćemo nastojaćemo da sprovedemo sve zamisli protiv Zvezde na putu do finala za koje se borimo. Igraće svi igrači kojima raspolažemo, neće biti poštede, a trener će odrediti koliko će ko biti na terenu. Idemo u Beograd da pobedimo i jedanaesti put u Superligi" poručio je plej Radničkog, Miljan Pavković.

Iako su pozicije na tabeli osigurane i sutrašnji meč nema rezultatski značaj, kao i Svetislav Pešić, i Miroslav Nikolić neće dopustiti da se igrači opuštaju i duel u Beogradu dožive kao irelevantan.

"Ta utakmica praktično ništa ne odlučuje, mi smo sigurno drugi, a oni treći. Ali, u Beograd dolazimo bez kalkulacija. Nikad nisam igrao da izgubim. Jedina promena će biti ta što ću se truditi da ravnopravno raspodelim minutažu, kako bih odmorio igrače. Duga je i naporna sezona. Treba nam svežina za polufinale" rekao je trener Radničkog.

Meč u hali "Pionir" igra se u sredu od 19 časova a prvi duel polufinala plej-ofa dve ekipe će odigrati u nedelju, 27. maja, u istom vremenskom terminu ali u hali "Jezero".

Ne propustite