Nikolić neće sam u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2013.
21:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iznenađujući odlazak Marka Nikolića sa klupe Vojvodine u prvi plan je ponovo izbacio spekulacije o njegovom dolasku na klupu Partizana umesto Vuka Rašovića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dok je Vuk Rašović u ponedeljak, u razgovoru sa novinarima, analizirao jesenji deo sezone i najavljivao skori razgovor sa čelnicima kluba o svom daljem statusu, u Novom Sadu je Marko Nikolić postigao dogovor sa čelnicima Vojvodine o sporazumnom prekidu saradnje.

S obzirom da je nedavno Nikolić ''jasno i glasno'' podsetio da ima ugovor sa ''Lalama'' do 2015, njegov odlazak je svakako iznenađenje, ali i dodatni razlog za sve glasnije najave prelaska u Partizan, već ove zime.

Ono što su crno-beli prikazali ove jeseni, bez obzira na jesenju titulu, nije zadovoljilo gotovo nikoga od navijača Partizana, pa je za očekivati da se uprava kluba iz Humske odluči za promenu na klupi koja se već izvesno vreme najavljuje.

U prilog tome i informacija do koje su došle ''Novosti'', prema kojoj će ove zime u Partizan doći ne samo Marko Nikolić, već i iskusni desni bek Vojvodine Miroslav Vulićević.

Crno-belima je pozicija desnog beka deficitarna, jer Nikola Aksentijević nije opravdao očekivanja, Marko Živković se takođe nije izborio za značajniju ulogu, pa je Vuk Rašović u finišu jesenjeg dela sezone na to mesto prekomandovao iskusnog Milana Obradovića, koji je sezonu počeo kao štoper.

U svakom slučaju, najave dolaska Nikolića na klupu Partizana ćemo slušati i narednih dana, koji će pokazati hoće li se i u ovom slučaju obistiniti izreka da ''gde ima dima, ima i vatre''...


Ne propustite