Nikolić nezadovoljan realizacijom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.06.2013.
15:20
Izvor: Sportske.net

Nakon prvog kontrolnog meča odigranog na Zlatiboru, trener Vojvodine izneo je svoje utiske i konstatovao da samo realizacija nije bila na očekivanom nivou u duelu sa selekcijom Zlatiborskog okruga.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u sredu prvi kontrolni meč na Zlatiboru i remizirali sa selekcijom Zlatiborskog okruga koju je, kao i protiv Partizana, vodio Milovan Rajevac.

Iako je Voša bila dominantnija, posebno u prvom delu meča, mnogobrojne prilike pred golom "domaćih" ostale su neiskorišćene što je apostrofirao i Marko Nikolić, trener Novosađana.

"Zadovoljan sam igrom naročito u prvom poluvremenu jer su momci ispunili sve one zahteve koje smo od njih tražili i pokazali veliku želju da ih prihvate. Ono čime nisam zadovoljan je realizacija jer iz takve čvrste i organizovane igre morali smo postići 2 ili 3 gola. To je ono na čemu moramo da radimo i što bi trebao da bude kvalitet ovog tima" kazao je Nikolić za "Dnevnik".

Ako se uzme u obzir da na pripreme Vojvodine još uvek nisu stigli Abubakar Oumaru i Bolivijac Fijero, onda je jasno zašto realizacija nije bila na vrhunskom nivou.

Dvojica napadača iz Kameruna i Bolivije trebalo je da budu udarne igle Vojvodine u novoj sezoni ali je situacija takva da se još uvek ne zna hoće li se Oumaru i Fijero uopšte pojaviti na pripremama.

Ne propustite