Nikolić nezadovoljan, želeo tri boda

Autor: Beta Beta
subota 09.03.2013.
17:41
Izvor: Beta

Nakon trećeg uzastopnog remija u prolećnom delu sezone trener Rada Marko Nikolić priznao je da je očekivao sva tri boda u Smederevu ali da je dobra strana remija ta što se njegovi igrači nisu predavali iako su gubili tokom većeg dela susreta.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da nije u potpunosti zadovoljan igrom njegovih fudbalera u prvom delu meča sa Smederevom, ali da mu je drago što su pokazali karakter u utakmici koja se završila 1:1.

"Igrali smo protiv iskusnog i dobrog tima, kome je ovo bila jedna od poslednjih prilika za opstanak. Sa izuzetkom trojice ili četvorice igrača, nismo dobro odgovorili na ogromnu energiju rivala. Znali smo za to i spremali se, ali nismo reagovali kako treba. U napadu, što sebičnost, što neodlučnost su nas sprečili da damo gol, tako da su oni zasluženo vodili na poluvremenu", rekao je Nikolić agenciji Beta.

"Na poluvremenu smo promenili način igre, ušli u svoj ritam i kontrolisali sve na terenu. Težak teren, džombav i tvrd su nas sprečili da možda i ranije izjednačimo, a gol je došao kao nagrada za 45 minuta presinga. Drago mi je što je strelac bio još jedan debitant u polusezoni, Andrija Luković", objasnio je Nikolić.

Rad ovog proleća nije pobedio, a sve tri utakmice u drugom delu sezone odigrao je 1:1 i sada je pao na šesto mesto. Smederevu je ovo bio tek deveti bod u sezoni, a ovim remijem je prekinuo seriju od pet uzastopnih poraza.

"Nismo do kraja zadovoljni, hteli smo sva tri boda. No, ovo je još jedno iskustvo. Nisu dozvoljeni 'prazni minuti' jer iskusniji timovi u našoj ligi znaju to da kazne. Pogotovo dok su tereni blatnjavi, džombavi. Moramo i lakše da rešavamo prilike, treba nam više odlučnosti", rekao je Nikolić.

Rad je ponovo izjednačio u finišu meča, kao i protiv Radničkog, dok je protiv Crvene zvezde izjednačio sa igračem manje.

"Pokazali smo dobar mentalitet, da smo spremni da se borimo za svaki bod do poslednjeg minuta. Ako bismo izuzeli prvih 25-30 minuta, čestitam svojim igračima", rekao je Nikolić.

Ne propustite