Nikolić: "Nije sramota izgubiti od (naj)boljeg", Maljković: "Previše izgubljenih lopti"

Autor: Beta Beta
sreda 03.10.2012.
23:19
Izvor: Beta

Oprečna mišljenja mogla su se čuti od trenera Nikolića i Maljkovića nakon duela Cedevite i Radničkog u Zagrebu. Trener poražene ekipe nije bio preterano razočaran dok je Božidar Maljković uprkos ubedljivoj pobedi zamerio svojim igračima veliki broj izgubl

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je posle večerašnjeg ubedljivog poraza od Cedevite u Zagrebu sa 86:68 da su njegovi košarkaši izgubili od najbolje ekipe u Jadranskoj ligi.

"Izgubili smo od, na papiru, najbolje ekipe u Jadranskoj ligi, koja će sigurno na kraju biti prva ili druga", rekao je Nikolić posle utakmice drugog kola Jadranske lige u Zagrebu, a preneli su hrvatski mediji.

Nikolić je istakao da su njegovi igrači bili nedisciplinovani i da je "svako vukao na svoju stranu".

"Moji momci su privatno disciplinovani, ali su večeras u napadu bili poprilično nedisciplinovani, svako je vukao na svoju stranu. Domaćini su nas prvo malo potcenili, ali kada je trebalo, stisnuli su i začas otišli na 20 razlike", istakao je Nikolić.

Trener Cedevite Božidar Maljković rekao je da je nezadovoljan igrom u odbrani i velikom broju izgubljenih lopti.

"Iako smo ubedljivo dobili, ja više razmišljam o našoj problematičnoj odbrani i o čak 25 izgubljenih lopti, što jedna ozbiljna evroligaška ekipa nikako ne sme sebi da dopusti. Svakih minut i 60 stotinki poklonili smo jednu loptu", rekao je Maljković.

Radnički je tako doživeo i drugi poraz u ovoj sezoni Jadranske lige, dok je Cedevita zabeležila drugu pobedu.

Ne propustite