Nikolić: ''Novica nas sam dobio, iskupićemo se protiv Zvezde''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2013.
17:41
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaši kragujevačkog Radničkog doživeli su i peti poraz u Superligi koji ih je značajno udaljio od plasmana među prve četiri ekipe koje idu u ABA ligu. Ipak, trener Nikolić još ne gubi nadu u ostvarenje konačnog cilja.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Koliko god da su Kragujevčani ostavili dobar utisak u ABA ligi ove sezone, toliko su razočarali u domaćem šampionatu.

Svoju situaciju na tabeli su još više zakomplikovali porazom od Mega Vizure, pa će u preostala četiri kola imati veoma težak zadatak da se izbore za plasman na četvrto mesto.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je posle utakmice čestitao ekipi Mege na pobedi, ali veruje da će njegov tim protiv Crvene zvezde u sledećem kolu prikazati mnogo bolju partiju.

''Mega je igrala svoju igru. Veličković se izdvojio sa 37 poena, maltene nas je sam dobio. Mi smo nekako uzvraćali i tražili priključak, tu pre svega mislim da Borisova, bili smo nadomak potpunog preokreta koji vodi u pobedu. Ali, sa druge strane Ćapina, na primer, nije htelo - šut iz polja mu je bio 1-10.

Ipak, prilika nam je već protiv Zvezde da se iskupimo, i klubu i navijačima koji su i u Zemunu bili uz nas, na čemu im zahvaljujem. Čekaju nas posle toga Vojvodina, Sloboda i Partizan, još smo u igri za plej-of, ali moramo da raskrstimo sa sobom - igramo ili ovu igru ili ne'', zaključio je Nikolić.

Ne propustite