Nikolić: ''Obrukali smo se!''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2013.
23:35
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog podelio ''jedinice'' svojim igračima za nastup u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako je Crvena zvezda i pre meča važila za favorita, niko nije mogao ni da nasluti debakl Radničkog od čak 26 poena razlike na kraju.

Posle utakmice, trener Kragujevčana Miroslav Nikolić i mladi plejmejker Nenad Miljenović bili su složni u oceni da je Zvezda dokazala da je bolji tim.

''Zvezda je bolja ekipa od nas, igrala je dobro i večeras. Oni igrači koji su mi bili na raspolaganju ne mogu da dobiju ni 'dvojku', a ne neku veću ocenu. Obrukali smo se...

Oni su imali 25 asistencija više, a mi smo trojke šutirali 2-17. Žao mi je zbog ovakvog poraza pred svojim navijačima, ali nadam se da će biti bolje.

Bio nam je loš dan, bez koncentracije svih igrača. Zvezda ima dosta bolju ekipu od Radničkog, pa čak i da su nam igrala četvorica na koje nisam mogao da računam, teško da bismo dobili ovaj meč'', izjavio je Nikolić.

On je takođe prokomentarisao i predstojeće finale između Zvezde i Partizana.

''Biće to ratnička košarka, to je 'večiti derbi', nikad se ne zna'', zaključio je Nikolić.

Nenad Miljenović se utopio u ''sivilo'' svoje ekipe protiv beogradskih crveno-belih, a na konferenciji za novinare bio je samokritičan i prema sebi i prema ostatku ekipe.

''Čestitam Zvezdi, iskoristili su naše slabosti, a mi nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice što je još veći problem od samog poraza'', izjavio je Miljenović.




Ne propustite