Nikolić: ''Opet je 'škripao' skok...''

Autor: Beta Beta
subota 01.12.2012.
23:30
Izvor: Beta

Posle ubedljive pobede nad Zadrom, trener Radničkog Miroslav Nikolić izjavio je da njegova ekipa za sada na dobrom putu da ostvari ciljeve ove sezone, ali nije bio zadovoljan svim segmentima igre protiv Zadrana.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić rekao je posle današnje pobede nad Zadrom s 92:79 u 11. kolu Jadranske lige da njegova ekipa drži ritam za vrh tabele i da je cilj da bude medju šest najboljih.

"Ušli smo u bolji ciklus u ligi u kojoj svako svakoga može da dobije. Držimo ritam za vrh tabele, ako napravimo neko iznenađenje u gostima možda i budemo među šest najboljih ekipa, što ciljamo", rekao je Nikolić posle utakmice u Kragujevcu.

Radnički je pobedom došao do šeste pobede u regionalnom takmičenju uz pet poraza.

"Pobedili smo u veoma važnoj utakmici protiv Splita, u većem delu meča smo bili dobri. Kada neka ekipa ima 22 asistencije i samo četiri izgubljene lopte ona mora da pobedi. Opet nam je škripao skok. Nijednu četvrtinu nismo izgubili, baš kako sam tražio", kazao je trener ekipe iz Kragujevca.

Nikolić je rekao da je njegov klub pre utakmice sa Zadrom imao mnogo problema s povređenim igračima.

"Bilo je dosta povređenih i bolesnih kod nas. Naterao sam pojedine da se 'skinu' kako ne bismo izašli sa osmoricom spremnih, već kao prava ekipa sa 12 igrača", kazao je Nikolić.

Kapiten Radničkog Stefan Sinovec istakao je da se nada da će do kraja polusezone njegova ekipa zauzeti mesto koje očekuje.

"Ušli smo čvrsto u utakmici, napravili veliku razliku. Zadar je uspeo da nas stigne trojkama, ali smo se konsolidovali u poslednjoj četvrtini i ostvarili važnu pobedu. Sledeću utakmicu protiv Splita moramo da dobijemo, bliži se polusezona i nadam se da ćemo biti na mestu koje očekujemo i zaslužujemo", rekao je Sinovec.

Radnički će u 12. kolu Jadranske lige dočekati Split u subotu, 8. decembra u hali Jezero u Kragujevcu.

Ne propustite