Nikolić: ''Opet taj penal...''

Autor: Beta Beta
sreda 02.10.2013.
21:33
Izvor: Beta

Posle remija u Nišu, trener Vojvodine Marko Nikolić žali za promašenim jedanaestercem i prilikama kojima su ''Lale'' mogle do pobede na ''Čairu'', a samim tim i na drugo mesto na tabeli.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je dobro što je njegova ekipa posle današnjeg remija sa Radničkim ostala jedini neporaženi tim u Super ligi, ali da je loše što njegovi fudbaleri promašuju penale.

"Dobra stvar je da smo ostali jedini neporaženi tim u ligi, a loša je što ne iskorišćavamo penale, imamo dva promašena, protiv Donjeg Srema i Radničkog, to nas košta četiri boda sa kojima bismo bili prvi na tabeli", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Vojvodina je u odloženoj utakmici šestog kola Super lige odigrala nerešeno 1:1 sa Radničkim u Nišu.

Domaćin je poveo golom Dušana Kolarevića iz penala u 21. minutu, a Vojvodina je u finišu prvog poluvremena imala šansu da izjednači, ali Stojan Vranješ nije realizovao jedanaesterac.

Ipak, novosadska ekipa je došla do boda pogotkom Andrije Kaludjerovića u 54. minutu.

Nikolić je rekao da je Radnički bio borbeniji na početku utakmice i da je njegova ekipa "počela da igra" posle primljenog gola.

"Bez potcenjivanja Radničkog, dali smo im jedan gol 'fore'. Dosta je teško bilo vratiti se, dati dva gola, ali bili smo dobri. Radnički je na startu bio borbeniji, agresivniji, postigao gol... Posle toga smo počeli da igramo, promašili penal, a u drugom poluvremenu pogodili prečku i imali još dve-tri stopostotne šanse", kazao je trener Vojvodine.

Nikolić je rekao da se njegova ekipa sada fokusira samo na predstojeću utakmicu sa Radom, u osmom prvenstvenom kolu.

Vojvodina posle sedam utakmica zauzima četvrto mesto na tabeli sa 13 bodova, koliko ima i Crvena zvezda. Prvi je Partizan sa 16, a drugi Čukarički sa 14.

Ne propustite