Nikolić: ''Partizan nije u ratu sa sudijama!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.03.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Pošto su se slegli utisci sa utakmice protiv niškog Radničkog, trener Partizana Marko Nikolić u odličnom raspoloženju se osvrnuo na proteklo kolo, imajući u vidu da je njegov tim slavio sa 2:1.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Svoj prvi zvanični meč u Humskoj na klupi Partizana, Marko Nikolić pamtiće po osvojenim bodovima njegovog tima, odličnoj atmosferi na stadionu, pa su pojedine sudijske odluke pale u drugi plan.

Podsetimo, posle remija u Novom Pazaru, mnogo bure u Humskoj izazvao je poništeni gol Andrije Živkovića, dok bi se posle meča sa Nišlijama, da crno-beli nisu u finišu došli do pobede, sigurno raspravljalo i o nedosuđenom penalu za Partizan.

Na temu spornih sudijskih odluka, Nikolić je u utorak govorio znatno opuštenije nego pre nedelju dana, uveravajući javnost da ni on, ni njegov klub nisu ''u ratu'' sa arbitrima.

''Ipak, ako neko pogreši valjda to može da se kaže, a vidim i da posle meča sa Radničkim preovladava mišljenje da smo oštećeni za penal. Ne znam kako ću se ponašati ako neko pogreši u našu korist, ali mi se čini da takve situacije nisam imao u karijeri'', ističe Nikolić.

Čovek odluke u ovom meču bio je Nikola Ninković, koji je postigao pobedonosni gol u 86. minutu, a zatim 'pocrveneo' zbog nepromišljenog poteza.

Tri dana posle utakmice, trener Partizana mirno komentariše tu situaciju, ne želeći da dodatno pojačava pritisak javnosti na temperamentnog fudbalera.

''Ninković pokazuje želju da pobedi sebe, ali to nije lako i ja neću još nekim izjavama i komentarima u medijima da pojačavam pritisak na njega. Dovoljno je izložen kritici, da bih i ja dolivao ulje na vatru'', izjavio je Nikolić.

Ne propustite