Nikolić: "Pobedila je srećnija ekipa"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.01.2014.
23:56
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić ocenio je da je njegov tim imao više sreće u duelu sa Širokim i da je to glavni razlog što su Šumadinci slavili u "Pecari".

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca upisali su prvi trijumf u kalendarskoj 2014. godini a drugi uzastopni u ABA ligi.

Šestu pobedu u sezoni "Đavoli" su slavili na gostovanju Širokom u meču koji je obilovao uzbuđenjima i neizvesnošću.

Strateg Radničkog Miroslav Nikolić izjavio je nakon meča da je srećnija ekipa pobedila a Širokom je poželeo da što pre preda "fenjer" nekom drugom timu.

"Utakmica je bila vrlo teška i vrlo važna za obe ekipe. Jako mi je žao što se Široki našao u ovakvoj situaciji, jer je to grad košarke u koji rado dolazim. Voleo bih da i idućih sezona i oni i mi ostanemo u ovoj ligi. Bilo je dosta grešaka sa obe strane. Mi smo na poluvremenu odlučili da odigramo još čvršće, još borbenije. Pobedila je srećnija ekipa" konstatovao je trener Radničkog.

Trijumf nad Širokim omogućio je Radničkom beg iz donjeg doma pa Kragujevčani nakon 15 odigranih utakmica sada zauzimaju osmu poziciju na tabeli.

U narednih sedam dana Radnički očekuju dve izuzetno teške utakmice pošto se u Evrokupu sastaje sa Himikom a potom u "Jezero" stiže lider ABA lige, ekipa Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite