Nikolić: "Pojedinci se ozbiljno nameću"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.02.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić konstatovao je nakon duela sa Rabotničkim da se pojedini igrači iz 'mlađe garde' ozbiljno nameću i da će tokom šampionata morati da pruži ozbiljniju minutažu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kombinovani sastav šampiona Srbije savladao je u Antaliji ekipu makedonskog Rabotničkog rezultatom 2:0, golovima koje je Nikola Ninković postigao iz kornera i penala.

Iako nije želeo da navodi konkretna imena, trener Marko Nikolić priznao je da se pojedinci iz 'mlađe garde' ozbiljno nameću i da su zaslužili da im u prvenstvu bude data veća minutaža.

"Bilo je ovo još 90 korisnih minuta za mlade igrače, a pojedinci ozbiljno konkurišu za prvi tim i sigurno će u prvenstvu imati ozbiljnu minutažu" rekao je Nikolić a prenose "Novosti".

Partizan je još jednom ostao nesavladan a Nikolić je dodao da kod većine igrača i dalje postoji prostor za napredak u igri.

"Iako nije bio mnogo jak ritam stvorili smo pet, šest odličnih šansi u prvom poluvremenu, a kasnije postigli dva gola. Drago mi je što nismo primili gol, iako je koncentracija malo pala u finišu utakmice. Zadovoljan sam ovom proverom, a pored pohvala i korektnog izdanja moram da apostrofiram da kod svih postoji prostor za napredak" konstatovao je strateg Partizana.

Crno-beli će u petak imati generalnu probu pred početak prolećnog dela sezone a rival Nikolićevih izabranika biće vladajući šampion Ukrajine, ekipa Šahtjora iz Donjecka.

Ne propustite