Nikolić: "Poluvreme nedovoljno za trijumf"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.11.2013.
23:53
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić konstatovao je da njegov tim nije mogao do pobede nad finskim Bizonsima iz prostog razloga što je igrao kvalitetno samo jedno poluvreme a domaćin imao raspoložene šutere.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca bio je na korak od overe plasmana u drugu rundu takmičenja u Evrokupu ali je na gostovanju u Finskoj ipak doživljen treći poraz.

Bizonsi su slavili rezultatom 75:73 a trener Kragujevčana Miroslav Nikolić ocenio je da njegov tim u Finskoj nije mogao do pobede u datim okolnostima.

"Večeras smo zapravo počeli da igramo tek u drugom poluvremenu. Borili smo za pobedu koliko smo mogli. Ovo je bio naš maksimum u okolnostima koje su nas pratile na parketu u Finskoj. Do pobede je došla ekipa koja je imala bolje raspoložene strelce. Nismo uspeli da ih savladamo i drugi put, malo je nedostajalo, ali smo sačuvali bolji skor sa Fincima. Čestitam Bizonsima" rekao je Nikolić nakon trećeg poraza Radničkog u Evrokupu.

Najbolji pojedinac na utakmici Muftau Jaru slično je rezonovao stvari kao i trener Nikolić.

"Tokom prvog dela utakmice nismo sprovodili u delo plan sa kojim smo doputovali. To nas je koštalo poraza, iako smo se popravili u nastavku" kratko je prokomentarisao momak koji je večeras ubacio 27 poena i ostvario 18 skokova.

Uprkos porazu, Radnički je sačuvao drugu poziciju na tabeli, iza turskog Bešiktaša sa skorom 4-3. I u narednom kolu Evrokupa Radnički gostuje, a 4. decembra domaćin će biti Spartak.

Ne propustite