Nikolić: „Prvo Voždovac, tek onda Šerif!“

Autor: Miloš Marković
petak 16.08.2013.
13:45
Izvor: Sportske.net

Vojvodina u drugom kolu igra protiv Voždovca, želi prvu pobedu i iskupljenje pred veoma bitan meč protiv moldavskog Šerifa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon neočekivanog remija i ispuštenih bodova protiv Donjeg Srema u prvom kolu, Vojvodinu očekuje gostovanje na stadionu Obilića protiv Voždovca.

Trener Vojvodine je svakako obazriv protiv rivala za koga kaže da je, kao i svaki novajlija u ligi, posebno motivisan i oran da prikaže maksimum u svakom meču.

„Voždovac je novi superligaš koji ima veliki motiv i koji je pokazao već u prvom kolu da se krajnje ozbiljno mora shvatiti.“, rekao je Nikolić.

Trener novosadskog kluba ponovio je da mu se ne dopada atmosfera koja se stvara u javnosti i koja u prvi plan ističe utakmicu sa Šerifom i pre meča sa ekipom Voždovca.

„Ono što mi se na neki način ne dopada je ambijent koji se kreira.“

„Već se mnogo priča o Šerifu, to su neshvatljive stvari. Moramo da stvorimo normalan sportski ambijent, uz respekt svakog protivnika. Moramo da poštujemo rivale, domaće takmičenje i timove koji u njemu igraju, a ne da maštamo. Moramo da zadržimo onu atmosferu koja nas je krasila u protekla dva meseca, da bude mo profesionalni i prema svakom rivalu se ponašamo isto.“, rekao je Mikolić koga u tom smislu raduje atmosfera u svlačionici.

„Atmosfera među igračima je odlična, to me raduje iako ima tih spoljnih pritisaka i verujem da će svi igrači dati svoj maksimum da ostvare pobedu protiv Voždovca i tako zabeleže prva tri boda u novoj sezoni do kojih nam je jako stalo.“, istakao je šef struke novosadskog tima sa kojim se složio Kosović.

„Posle lošeg početka treba nam dobar rezultat za lepu uvertiru pred meč sa Šerifom. Ako budemo igrali kao što smo radili, mislim da neće biti problema.“, rekao je fudbaler Vojvodine, Kosović.

Inače, utakmica između Voždovca i Vojvodine se igra u subotu od 17.30.

Ne propustite