Nikolić: "Rad izrasta u veliki klub!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 19.11.2012.
14:57
Izvor: Sportske.net

Prekid serije od 54 dana bez pobede u šampionatu umnogome je obradovala stručni štab fudbalskog kluba Rad.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Izabranici Marka Nikolića konačno su nagrađeni za vredan rad i trud koji svakodnevno ulažu.

Ekipa okarakterisana kao najprijatnije iznenađenje sezone vraća se u pobednički ritam trijumfom nad ekipom Hajduka iz Kule.

„Za nas su ovo tri najbitnija boda u sezoni. Čestitam izabranicima, pobeda je nagrada za uloženi trud i rad na treninzima. Zaslužili su, zbog svakojakih problema, neugodnog rivala, porazno lošeg terena. Svaka čast.“, rekao je trener Rada.

Marko Nikolić smatra da je njegov tima u dosadašnjem delu prvenstva potvrdio da izrasta u veliki klub.

"Sa četiri pobede i dva remija, u šest mečeva, i jednim primljenim golom u prolećnom delu, potvrdili smo da u domaćem terenu imamo prednost, koja mnogo može da nam znači u mečevima odluke. U sredu gostuje Jagodina, u subotu Novi Pazar i sa dve pobede, bićemo u poziciji da jesen ocenimo - istorijskom. To je najbolji dokaz koliko je Rad napredovao i izrastao u klub dostojan vrha srpskog fudbala.“, rekao je Nikolić u izjavi za klupski sajt.

On nije želeo da komentariše poslednja dešavanja u klubu i mogući odlazak finansijera Ranka Stojića, ističe da isključivo gleda ka terenu.

„Ne vidim ni jednu promenu u klubu. Komunikacija je dobra, kao i uvek, radimo i gledamo samo ka terenu. Predstoji nam rasplet jeseni i zbog toga je dobro da zbijemo redove.“, zaključio je trener Rada.

Ne propustite