Nikolić: ''Upali smo u jurnjavu'', Pešić: ''Naša najbolja utakmica u sezoni''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.02.2012.
23:22
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić pohvalio je svoje igrače za prikazanu igru u Kragujevcu, ističući da je to bila najbolja partija njegove ekipe u dosadašnjem toku sezone. S druge strane, Miroslav Nikolić ističe da njegov tim nije ispoštovao dogovor da

ABAliga
ABAliga

Povezane vesti

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić posle novog poraza u ''Jezeru'' istakao je da su večerašnje greške njegovu ekipu ''preskupo koštale''. Posebno je istakao veliki broj promašenih bacanja i dodao da je Radnički večeras igrao kako je Zvezdi odgovaralo.

''Opet nismo odigrali odbranu kako smo dogovarali. Jedina koncepcija pre utakmice bila je da ne uđemo u jurnjavu sa Zvezdom, dogovarali se da im nametnemo pozicionu igru. Ali, odigrali smo baš kako odgovara rivalu, upali u jurnjavu, a pritom smo imali neorganizovane napade'', objašnjava Nikolić i za naredne dane najavljuje sastanke sa igračima i još žešći rad kako bi se greške što pre ispravile.  

Na licu trenera Crvene zvezde Svetislava Pešića, svakako, bilo je vidljivo zadovoljstvo.

''Visok rezultat navodi na pomisao da se nisu igrale kvalitetne odbrane, ali je bilo upravo suprotno. Radnički ima znanje i iskustvo, teško je igrati protiv takve ekipe, koja je najbolja u asistencijama u ligi. Mi smo pružili svoj maksimum, odigrali najbolju utakmicu u sezoni i izutetno sam srećan zbog pobede'', izjavio je Pešić.


Ne propustite