Nikolić: ''Vajt opravdao poverenje, Emeninga čeka kazna!''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2012.
21:01
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle važnog trijumfa protiv Cibone u Zagrebu, trener Radničkog pohvalio svoj tim zbog prikazane partije, ali nisu izostale ni kritike na račun Emeninga.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevački Radnički večeras je odneo bodove iz Zagreba i nadoknadio jedan od kikseva koje je od starta sezone imao na svom parketu.

Briljirao je Teriko Vajt sa čak 36 postignutih poena, uz odličan procenat šuta, pa posle meča nisu izostale pohvale od strane trenera Nikolića.

''Uvek sam tvrdio da je Teriko Vajt dobar igrač. Njegova adaptacija je okončana, sada počinje da daje rezultate. Isplatilo se strpljenje koje sam mu ukazao, odigrao je fenomenalnu partiju, najbolju od kad je kod nas. Nadam se da je televizijska publika u Kragujevcu, pa i u regionu, uživala ove večeri. '', istakao je Nikolić.

Trener Radničkog je podsetio da se osetio izostanak povređenog Mijatovića, kao i da se novajlija Ratko Varda još uvek upoznaje sa novim saigračima. Ipak, Brajan Emening je i poreec pobede zaslužio kritike.

''Emening je nekontrolisano napravio četiri penala. Tako nepromišljen mogao je da nas košta silno željenog uspeha. Kaznene mere ga očekuju zbog takvog pristupa. Svi ostali igrači su pokazali zašto im je poveren grb Radničkog'', zaključio je Nikolić.



Ne propustite