Nikolić: "Važno je da Radnički pobeđuje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.04.2014.
11:55
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Nakon drugog uzastopnog trijumfa u Košarkaškoj superligi Srbije, trener košarkaša Radničkog kazao je da ekipa postepeno podiže formu i naglasio da je najvažnije da se nastavi sa pobedama.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Pred nešto više od 1.500 navijača košarkaši Radničko u sredu su savladali Metalac iz Valjeva (80:69) u okviru trećeg kola Košarkaške superlige Srbije.

Bio je to drugi uzastopni trijumf Radničkog koji je trener Miroslav Nikolić okarakterisao kao jako važan i istakao da je pre početka susreta bio spreman da potpiše pobedu sa jednim poenom razlike.

"Očekivao sam još tvrđu igru, a pre meča bio sam zahvalan i za pobedu sa poenom razlike. Samo smo išli na pobedu, ne interesuje nas koš-količnik. Važno je da Radnički pobeđuje - idemo dalje. Forma nam je u uzlaznoj putanji, iako 'cedim' igrače cele godine, ali šta ćemo" rekao je trener Radničkog.

Radnički se posle trijumfa nad Metalcem nalazi iza Crvene zvezde Telekom i Partizana sa skorom 2-1 a narednu utakmicu igra na gostovanju lideru KSL, ekipi Crvene zvezde Telekom.

Taj susret igra se u subotu od 19 časova u hali "Pionir".

Ne propustite