Nikolić: "Verujem u plasman OFK-a u Evropu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.05.2013.
17:22
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Kapiten OFK Beograda Nemanja Nikolić još uvek nije otišao na odmor zbog obaveza u reprezentaciji ali je ocenio da su "Romantičari" iza sebe ostavili sjajnu sezonu u kojoj su sa svakim rivalom igrali maksimalno i time zaslužili mestu u vrhu tabele i plasma

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

I dok je veći deo fudbalera koji brane boje klubova u Superligi otpočeo odmor, manji broj njih, koji je svojim igrama zavredio poziv u neku od reprezentacija, nastavlja da obavlja svoje obaveze na terenu.

Jedan od takvih je i Nemanja Nikolić, kapiten OFK Beograda koji je dobio reprezentativni poziv i nalazi se na pripremam sa selekcijom Srbije.

"Poziv u reprezentaciju je mala nagrada za sezonu iza mene. Nadam se i da će biti prilike da zaigram u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. OFK Beograd je dosta zaslužan za poziv" kazao je Nikolić.

On je sezonu u JSL koja je završena prethodnog vikenda opisao kao uspešnu, a mnogobrojne reprezentativne pozive za fudbalere OFK Beograda doživeo kao garant za bolju budućnost kluba sa Karaburme koju vidi u Evropi.

"Zadovoljan sam finišom sezone. Bez početnih utakmica, mogu reći da je forma na kraju bila odlična. Možda su naše igre u pojedinim trenutcima bile za analizu, ali smo pokazali da znamo da igramo i da imamo kvalitet. Dosta se igrača afirmisalo i iskoristilo svoju šansu. Prezadovoljan sam saradnjom sa ljudima u klubu koji su se pojedinačno  dosta angažovali za sve nas. Verujem da će nam se svima to isplatiti i da nam nagrada naredne sezone bude igranje OFK Beograda u Evropi" jasan je Nikolić.

OFK Beograd je u nedavno završenoj sezoni ostvario plasman na petu poziciju na tabeli i polufinale nacionalnog Kupa.

Ne propustite