Nikolić žali za šansama

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.08.2013.
23:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle eliminacije na poslednjem koraku do Lige Evrope, trener Vojvodine Marko Nikolić smatra da su njegovu ekipu skupo koštale neiskorišćene prilike.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Za razliku od Partizana, koji je u revanšu protiv švajcarskog Tuna potpuno nadigran, fudbaleri Vojvodine su ostavili ipak bolji utisak protiv Šerifa, ali su Novosađani ponovo pokazali neefikasnost u završnicama svojih akcija.

Taj detalj pomenuo je i šef stručnog štaba ''Lala'' Marko Nikolić, ali i povredu Petra Škuletića početkom drugog poluvremena, pri rezultatu 0:0.

''Imali smo dobre šanse i u prvom i u drugom poluvremenu. Nismo dali gol iz tih prilika  i ostaje nam da žalimo. Šerif je igrao čvrsto, imao je puno raspoloženih igrača. Postigli su prvi gol posle naše greške, a mi smo imali i peh da je Škuletić morao da izađe već u 48 minutu, jer nije mogao izdržati jak bol u vratu posle jednog udarca'', izjavio je Nikolić.

Vojvodina se posle sasvim solidnog utiska u Evropi sada okreće obavezama na domaćoj superligaškoj sceni, gde je u prva tri kola upisala dva remija i jedan ''tesan'' trijumf protiv Spartaka.

Ne propustite